at night i dream of happiness






Valonpilkahduksia eiliseltä, se oli musiikin, ilmapallojen ja tanssin päivä. Aloin hahmottaa, mikä viimeisimmissä luvuissani on vikana. Yöllä näin unta menneistä ihmisistä, onnellisimmat unet ovat tätä päivää. Aamulla ymmärsin mitä on muutettava, nyt valmistaudun korjaamaan ja kirjoittamaan, uudestaan ja uutta.

Varhainen aamu pitkästä aikaa, valkoinenkin jos katsoo ikkunasta, tulee pehmeämpää valoa, auringonkajoa ja lunta. Lapsi on oppinut sanomaan pipi jo jonkin aikaa sitten, osoittelee eri paikkoja, koko ajan on pipi jossain, se lähtee puhaltamalla ja muumikekseillä. Tänään on osoiteltu korvia, toivottavasti ei sentään.

Comments

  1. Meilläkin on vielä ilmapalloja synttäreiltä :) joskus olisi hyvä tanssia spontaanisti, ihan vain vaikka itsekseen. Se voisi auttaa aukaisemaan ajatuksia ja tuulettaa mieltä.

    Ihanan pirteä kuvasarja! Varsinkin nuo viimeiset :)

    ReplyDelete
  2. Voi kun nyt olisi aikaa lukea blogisi kokonaan- kuvissasi niin rauhallisia sävyjä. Ja suloinen tyttö. Palaan :)

    ReplyDelete
  3. Meidän lapsille en viitsinyt "esitellä" tuota pipi -sanaa koska ranskaksi se tarkoittaa pissaa ja olisi vaan tullut sekaannuksia;-)
    Niin että he ovat sitten aina vaan olleet kipeitä.

    ReplyDelete
  4. Solen, me saatiin yks kirjastosta, ilmapallo siis, joskus puoltoista viikkoa sitten. Sitä on täytetty uudestaan ja uudestaan, se on tytön mielestä ihana!

    Paula, kiitos, kiva kun kävit!

    piilomaja, mäkin oon miettiny tuota sanaa, meillä kun voi hyvinkin olla muutto ulkomaille edessä kunhan mies valmistuu. Täytyy yrittää opettaa kipeäkin aikanaan...

    ReplyDelete

Post a Comment