wake up and don't do something








Tuntuu että olen herännyt sadan vuoden unesta talvihorroksen sijaan. Löysin uudelleen kameran, ajattelen ruokaa kuin se olisi elinehtomme, päivät ovat täyteläisen tekemättömiä, suunnittelemattomia, lomaisia. Paprikanalut kurkottelevat purkeistaan keittiön ikkunalla, kärsivällinen puutarhurini on onnellinen kun saa aikaan vihreää, mutta emme tiedä mitä niille nyt pitäisi tehdä. Maailmassa monta ihmeellistä asiaa.

Comments

  1. already beach time! it's hard to believe....
    we are expecting lots of rain and typhoon soon here.

    ReplyDelete
  2. coco, it's been really warm, even hot, here in the past few weeks, though I suppose it's getting a bit colder now. I wouldn't mind some rain, too -- although we do love the beach!

    ReplyDelete
  3. don't need anything more, only enjoy the weather and relax!

    ReplyDelete
  4. Hyvää, hyvää ja oikein rentoa kesälomaa! Kokkauksen tai leipomisen iloa en ole vielä lomaani tavoittanut, mutta muuten on jo oikein mukavan levännyt ja rento fiilis.

    Paprikat voisi istuttaa voimakkaaseen multaan omiin ruukkuihinsa ja sen jälkeen ne jatkavat mielellään oloa lämpimällä ikkunalla.

    ReplyDelete
  5. Anna, exactly! Though it turned a bit colder today. I don't mind that either.

    Merruli, kiitos, rentouttavaa, ihanaa lomaa sinullekin! En minäkään juuri ole kummempia kokkaillut, mutta sen sijaan olen lukenut ruoasta mielettömästi. Kiitos paprikavinkistä, täytyy ottaa asiaksi ensi viikolla kun mummolasta palataan kotiin.

    ReplyDelete

Post a Comment