life, lately





1. Viisivuotias ja kevätpipo, jonka tein Betsyn ohjeella. Olin aivan otettu, kun Betsy selitti ohjeen minulle Pinterestissä, ja piposta aika ihana. Aino valitsi harmaan seuraksi sinisen itse, minäkin tykkään. Tuo harmaa lanka oli jotain jämä merinoa, kovin epätasaista ja vaihtelevaa, mutta ei se minusta tuossa pipossa häiritse.

2. Kissa nukkuu auringossa, se osaa kyllä laiskotella. Olin ihan unohtanut Claudie Gallayn loistavan romaanin Tyrskyt, johon uppouduin täysin joskus muutama vuosi sitten. Rakkaus on saari ei kyllä viehätä yhtä kovasti, mutta ainakin se muistutti, että Tyrskyt voisi lukea uudestaan.

3. Naapurin tyttö pihaleikeissä, ihanaa kun välillä löytyy omasta pihapiiristä kavereita.

4. Kiireistä ja kaoottista viime viikkoa piristi laatikollinen ihanuuksia Saksasta. Kiitos tuhannesti, Anna!

En yhtään tykkää siitä, että aika ei riitä. Kaikkein tärkeimpiin sitä on tarpeeksi, muttei mihinkään ylimääräiseen. Kaikki tuntuu jäävän kesken tai puolitiehen (odotan esimerkiksi aikaa kevätlapasten peukaloille). Anteeksi valitus, tämä on tätä vanhenemisreflektiota. Lapsen syntymäpäivät (tänään! viisi! miten voi olla!) tuntuu kolahtavan kovemmin kuin omat.

***

1. Five-year-old Aino and the beanie I knitted according to Betsy's instructions which she was kind enough to share on Pinterest after I had pinned a photo of the beanie she had knit for her son. Aino chose the blue to go along with the bulky grey merino, of which I had only little bits left. Thank you for the tuto, Betsy!

2. The cat doing what he does best: sleeping in the sun.

3. Aino's friend from next door playing with her one spring evening.

4. Last week was busy and chaotic (like most of our weeks seem to be nowadays, and I don't like it at all), so a wonderful package full of all things good, arriving from Germany, really made my day -- or the whole week, more like. Thank you ever so much, dear Anna, for your lovely gifts! PS. It started snowing again, so the grey turban is just what I need and right in time for the Finnish winter!

Comments

  1. :)))) So happy you like it and you can enjoy it!!!
    hugs dear Mirva

    ReplyDelete
  2. Oh I'm so happy to see the hat! It's lovely :-)

    ReplyDelete

Post a Comment