the office






Meillä asuneen pikkusiskoni muutettua omaan kotiinsa sain viimeinkin sen, mistä olen jo pitkään haaveillut: työhuoneen. Yhdistetty toimisto, kodinhoitohuone ja vierashuonehan suorastaan kutsuu töiden pariin! Tai katselemaan ulos aurinkoon...

Comments

  1. Onko tuo upea kangas tapetti? Ihana!!
    Itse siirsin kesällä työhuoneen alakerrasta kadunvarresta yläkertaan eteläpäätyyn. Miten sinisiä ajatuksia siellä ylhäällä lenteleekään ikkunan takana... :)))

    ReplyDelete
  2. MariaK, tarkoititko tuota vihreäsävyistä? Jos tarkoitit, niin se on todellakin ihan tavallista tapettia! (Peräisin luultavasti 1970-luvulta.)
    Ei sitä ensin uskoisi, mutta kyllä sillä, missä töitä tekee, on todella paljon vaikutusta inspiraatioon ja motivaatioon.

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana tuo tapetti, todella! Ja oma työhuone on niin upea asia! Onnea siitä!

    ReplyDelete
  4. Satu, onnellisia täällä ollaankin! :) (niin tapetista kuin työhuoneen olemassaolosta)

    ReplyDelete
  5. Hei,
    Löysin blogisi juuri ja heti piti lukea kaikki kirjoituksesi. Mielenkiintoisia ajatuksia ja kauniita kuvia. Varsinkin tuo lasten brändäystä ja kulutuskulttuuria käsittelevä postaus ja sen kommentit ovat todella samoilla linjoilla kuin omat mielipiteeni. Toivotaan että samoin ajattelevia on pian enemmän! Valitettavasti vaan nykymaailmassa kaupallisuudelta ei voi lasta täysin suojella, sen olen huomannut nyt viimeistään kun poikani on 3-vuotias ja imee kaiken ympäristöstään (päiväkodista, pihalta, televisiosta ja sukulaisiltakin). Mutta onneksi vanhemmilla on tässäkin suurin kasvatuksellinen rooli.

    Jatkan blogisi seurailua...:)

    ReplyDelete
  6. Tervetuloa Riikka, mukavaa että löysit tänne! Minuakin pelottaa jo etukäteen nuo ajat, jolloin osataan jo itse olla vailla ("kun kavereillakin on"). Mitenhän sitä osaisi olla juuri sopivan tiukka, ei liian...? Toivon todella, että yhä useammat vanhemmat alkaisivat näitä asioita tiedostaa, se helpottaisi monien elämää -- etenkin lasten!

    ReplyDelete

Post a Comment