oulu II





Jos etsitte Oulusta hyvää kahvilaa, menkää Biskettiin! Loistavan laaja valikoima syötävää ja juotavaa, uskomattoman edulliset hinnat, luultavasti maailman suurimmat pullat ja mitä aurinkoisin, ystävällisin henkilökunta.

Oma aamiaiseni Rotuaarilla -- mozzarella-tomaattipatonkia, mustikka-valkosuklaapulla, luomulimonadi ja jäälatte -- maksoi vähän yli kymmenen euroa. Lahjoitin hyvillä mielin loput kolikot henkilökunnan tukisukkahousurahastoon!

Comments

  1. Ooo, ollaan oltu Oulussa ihan samaan aikaan! Ihan samoilla kulmillakin. Olispa ollut kiva törmätä sinuun.

    Oulu on vanha kotikaupunkini. Paljon se on muuttunut niistä ajoista, kun siellä asuin. Parempaan suuntaan minusta. Kävittekö Pikisaaressa? Se on ihana paikka varsinkin näin kesällä.

    ReplyDelete
  2. Bisketti on hyvä! Korvapuustit ihania, tulevat maailman parhaasta pullaleipomosta Meriläiseltä :)

    Nyt tuli Oulu-ikävä... Oulusta olen minäkin kotoisin..

    ReplyDelete
  3. Oulu on minun pohjoinen Porini. <3 Sieltä on ollut iso rakkaus, nykyään pienen pieni kummilapsi. Kiva oli näitä kuvia katsoa ja lukea. Tukisukkahousurahasto. :)

    Te olette muuttamassa, täyteläistä muutenkin. Ilahduin tuosta aiemmasta "Toivottavasti saatte olla rauhassa" -toivotuksesta. Kiitos. Mietin parasta aikaa, mistä kaikesta voi kieltäytyä, jotta saisi väljyyttä ja tilaa (ajatella, olla, pysyä mukana).

    Elokuuta!

    ReplyDelete
  4. ihana oulu ja ihana bisketti! :))

    ReplyDelete
  5. Celia, ihanko totta? Voi kun oltaisiin törmätty! Minä tunnen Oulua tosi huonosti vaikka lähellä ennen asuinkin, kaupunkina tykkään kyllä. Pikisaaressa kävin ekaa kertaa, harmi että oli festarit samaan aikaan eikä juuri ehtinyt nähdä millaista siellä oikeastaan on.

    Merja, Bisketissä oli kyllä valtavan kokoiset ja maistuvat pullat & puustit! Se on vakkaripaikkani jos Oulussa kahville halajan.

    Katja, minustakin tukisukkahousurahasto oli oikein kannatettava juttu! Meillä tosiaan on nyt hirmuisesti menossa, odotan jos syyskuun hiljaisuutta ja rauhaa.

    Hoppatossu, niinpä!

    ReplyDelete
  6. Ihania, ihania, ihania kuvia ja tunnelmia. Kävin siis taas fiilistelemässä monen monta sivua :)

    ReplyDelete
  7. Minä olen asunut Oulussa nyt kolme vuotta enkä ole vielä koskaan käynyt Bisketissä... Pakko korjata tämä erhe kyllä mahdollisimman pian.

    Mukava katsella kuvia omasta kotikaupungista muiden silmin :)

    ReplyDelete
  8. Malla, mene ihmeessä! Vaikkei miljöö miellyttäisi, niin pullat ja kahvit varmasti kyllä!

    ReplyDelete

Post a Comment