Oli vapauden viimeinen viikonloppu. Käytiin museossa, metsästettiin aarteita rannalla, nukuttiin pitkiä päiväunia, syötiin illallisia kolmelle. Tänään lapsi meni tarhaan, huomenna minä töihin, huoh. On ollut pitkä, ihana loma, nämä kolme ja puoli vuotta kotona.

***

This was the last weekend of our freedom. We went to the museum & treasure-hunting on the beach, had long naps in the afternoons and later dinners for three. Today she went to the kindergarten, tomorrow I'm off to work. It's been a long, happy holiday, these three and a half years at home.

Comments

  1. ohoh, siellähän on muutoksia kovasti. Voimia uuteen arkeen! Toivottavasti työ on sellainen, josta saat myös intoa ja puhtia :)

    ReplyDelete
  2. Siirtymät ovat aina haasteellisia. Voimia ja valoa!

    ReplyDelete
  3. Tsemppiä uuteen tulevaan! :)

    ReplyDelete
  4. Thank you all!

    Kiitos teille kaikille!

    ReplyDelete
  5. Voimia sinulle muutokseen! Päivä kerrallaan ja jokaisessa päivässä on onneksi niin paljon hyvääkin kaiken haasteen lisäksi.
    Hyviä päiviä toivon ja hyviä kohtaamisia uusien ihmisten kanssa.

    ReplyDelete
  6. Onnea ja voimia uudenlaiselle arjelle! Toisaalta muutos varmasti haikeaa, mutta toisaalta varmasti odotettuakin ja innostavaa.

    ReplyDelete
  7. Onnea, voimia ja iloa uuteen!!!
    Muutokset ottavat aikansa. Himalainen sanoi niin hyvin. Päivä kerrallaan.
    Kaikkea hyvää teille!!

    ReplyDelete
  8. Kiitos teille rohkaisevista, kauniista sanoistanne!

    coco, thank you for your concern, I'm tired but fine, I've been meaning to e-mail you but have had trouble finding the time. I'll try to write you this weekend!

    ReplyDelete

Post a Comment