syksyn ihanat, kirpeät aamut



ovat täällä taas. Kuvat ovat tosin niiltä viime viikon kesän viimeisiltä (toivottavasti) helteiltä, sen jälkeen ei ole ehtinyt juuri kamera kädessä kulkemaan -- tuntuu orvolta, tuntuu, että kädestä puuttuu jotakin.

Ensimmäisen muuttokuorman viemme miehen kanssa kahdestaan viikonlopun aikana. Tarkoitus olisi myös ehtiä katsastelemaan huonekalumarkkinoita, sillä auton ja telkkarin (uusia ei tilalle osteta) lisäksi maalle jäävät ainakin sohvat ja kirjahyllyt. Myös työpöydälle olisi tarvetta. Tampereen tuntijat, nyt tarvittaisiin siis pikaisia kierrätyskeskus- ja kirpputorivinkkejä!

Comments

  1. Koskikeskusta vastapäätä (Hatanpään valtatiellä samalla puolella katua kuin Koskikeskus, ennen linja-autoasemaa) on Ratinan kierrätyskeskus. En ole koskaan käynyt, mutta olen ihaillut pihalle nostettuja huonekaluja. Pelastusarmeijan kirppiksellä on myös vaikka mitä, me olemme käyneet Lempäälän puolella. Tässä niiden yhteystietoja: Tampere
    Itsenäisyydenkatu 25-27, 33500 Tampere, Puh. 044-7577 962 Puutarhakatu 20, 33210 Tampere, puh: 044-7577 963 Satakunnankatu 27, 33210 Tampere, puh: 044-7577 961
    Myymälät avoinna arkisin klo 10.00-17.30, la 10.00-15.00
    Lempäälä
    Rajasilta 1, 33880 Lempäälä, puh: 044-7577 964
    Avoinna arkisin klo 9.30-17.00, la 10.00-15.00

    ReplyDelete
  2. Oi kiitos Katja! Yksi noista Tampereella olevista taitaakin olla miehelle jo ennestään tuttu, toivottavasti ehditään käydä kaikissa!

    ReplyDelete
  3. Kirpeät aamut ovat ihania! Olen nauttinut minäkin ja jaan toiveesi helteiden lopullisesta loppumisesta.

    Onnekkaita huonekalulöytöjä teille!:)

    ReplyDelete
  4. Lielahden Punaisen Ristin Kontti on myös hyvä paikka. On vaan vähän hankalassa paikassa jos ei satu asumaan lähellä eikä ole autoa (en muista onko teillä).

    ReplyDelete
  5. Kirpeä ilma on täälläkin, aamuisin. Päivällä on ihan lämmin vielä.
    Toivottavasti löydätte tarvitsemanne.

    ReplyDelete
  6. Oioi, muuttaminen on niin mukavaa ja raskasta samaan aikaan. Fyysisesti raskasta, mutta henkisesti jotenkin vapauttavaakin. Se on vähän kuin uusi alku :) Mukavaa muuttoa siis!

    ReplyDelete
  7. Olina: Toivottavasti jatkuvat pitkään, ja muuttuvat kirpeämmiksi. Tampereella oli viikonloppuna vielä ihan kesä.

    Riikka: Oli laina-auto, joten Kontissakin kävimme. Työpöytä löytyi sieltä, melkein ostettiin sohvatkin, mutta ei sitten onneksi -- olisivat vaatineet niin paljon työtä.

    Solen: Pikku hiljaa täytyy tarvittavat tavarat keräillä, kaikkea ei ainakaan kerralla löytynyt.

    Kirjailijatar: Hyvin kiteytät muuttotunnelmat. Toisaalta en jaksaisi odottaa lauantaita, toisaalta en millään viitsisi pakata... :)

    ReplyDelete
  8. Oi, pääsette autosta ja telkkarista eroon! (kirjoitin ensin jostain syystä, että sohvasta ja telkkarista, mutta kuka nyt sohvasta eroon tahtoisi...) Onneksi olkoon.

    Muutto on hyvä hetki arvioida asioiden tarpeellisuutta.

    ReplyDelete
  9. Villilintu: Sohvistakin hankkiuduttiin eroon, niistä vanhoista ei-mieluisista. Uusia etsitään! :) Muutto oli puhdistava kokemus, paljon turhaa pääsi etsimään uutta omistajaa, osalle jo sellainen löytyikin.

    ReplyDelete

Post a Comment