oma maa mustikka




Aamupalaksi olisi pitänyt olla puolukkapuuroa, mutta puolukoita oli liian vähän, joku puolukkaherkkusuu oli ne syönyt jo. Mustikoita, lempimarjojani, oli onneksi pakkasessa, saatiin puolukka-mustikkapuuroa, niin hyvää.

Kerään voimia pakkaamisen aloittamiseen, on ehdittävä junaan ja maalle. Sen minkä jättää viime tinkaan, löytää lähtökiireessä edestään. Hyvää viikonloppua!

Puolukka-mustikkapuuro kahdelle
2,5 dl vettä
n. 1 dl puolukoita ja mustikoita
1/3 dl mannaryynejä
1/3 dl sokeria
0,5 dl maitoa
2 rkl sokeria

Kiehauta vesi, lisää sekaan marjat ja keitä ne pehmeiksi. Lisää mannaryynit ja sokeri, anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Ota pois hellalta ja hauduta kannen alla hetki. Lisää sitten sekaan maito ja sokeri, ja vatkaa vaahdoksi. Nam!

Comments