she's three




 



En ollut edes tajunnut että oli aprillipäivä, että oli palmusunnuntai, ennen kuin joku sanoi siitä. Meillä oli juhlapäivä oman rakkaamme kunniaksi. En voi uskoa, että hän on kolme, enkä välillä voi uskoa sitäkään, miten suloinen hän osaa olla! Juhlittiin rakkaimpien, lähinten kanssa pienesti, tai oikeastaan juuri sopivasti. Oli oikein hyvä. Tänään aurinkoa ja rauhallista puuhailua mummon kotona, lähekkäin. Mukavaa arkea teillekin!

***

I can't believe she's three already, I sometimes can't even believe something so beautiful exists in my life! On our little darling's third birthday yesterday we had a little party with our nearest & dearest, and everything was so good. Today we're just lazing about at my parents' house, taking it easy, being close to one another. Wishing you a lovely week!

Comments

  1. Onnea.

    (Ja minä muistan, miten kerroit hänen opettelevan peruuttamaan portaita ulos mennessä, meillä tehdään nyt taas sitä, ja miten aika rientää, ja... huh.)

    Niin suloinen tuo vikakuva!

    ReplyDelete
  2. Ihanat kuvat 3-vuotiaasta! Siis todella suloiset:) Ja ikäkin on ihana. Paljon onnea!

    ReplyDelete
  3. Onnea, oikein paljon onnea! Lumoavat kuvat, mutta ei ihme, koska tyttönen itse niin suloinen.
    Esikoinen sai aikanaan tuon kettukirjan lahjaksi, se oli juuri sopiva niihin möhnää, pöhnää ja myrkkysientä-päiviin, joita aina väliin mahtuu.

    ReplyDelete
  4. Olina, kiitos! Ja voi, minä en edes muistanut kirjoittaneeni moisesta, mutta hymy tuli huulille kun muistin että pylly eellä!

    Karen, thank you, we say!

    Riikka, kiitos! :)

    Merruli, kiitos! Meillä nuo Debi Gliorin kirjat ovat kaikki olleet hirmu tykättyjä, niissä on suloiset piirrokset ja tuosta lorutyylin tekstistä neiti tykkää eniten!

    Kirjailijatar, kiitos!

    Andrea, thank you, we say!

    ReplyDelete
  5. Paljon onnea suloiselle 3 -vuotiaalle!

    Ja onnea myös uusiin tuuliin ja uuden kodin metsästämiseen!

    ReplyDelete
  6. Sannuli, suurkiitokset onnitteluista! :)

    ReplyDelete
  7. Onnea kolmivuotiaalle, vaikka vähän myöhässä tuleekin! Teilläkin on määrätietoinen oinas-tyttö:)

    ReplyDelete
  8. Liivia, kiitos onnitteluista! Ai siitäkö se johtuukin? En ole koskaan tullut ajatelleeksi tuon itsepäisyyden ja oinauden yhteyttä, mutta tosiaan, syytä lienee siinäkin!

    ReplyDelete
  9. Happy, happy birthday beautiful!
    3 is the best!
    Hugs,
    Lilli

    ReplyDelete
  10. Lilli, we thank you! Three truly is a wonderful age!

    ReplyDelete

Post a Comment