all-in-one


Ensi talvena en tarvitse hattua, hartiahuivia tai turvaneuletta, sillä se on valmis, ja siinä on ne kaikki (niin valtava se on). Vaikka valmiiksi saaminen olikin hieno tunne, tulin silti vähän surulliseksi. Sen tekeminen oli rentouttavaa. Mitä minä nyt kudon?

Pelkäänpä, että sisarusraukkani saavat tänä vuonna joululahjaksi myös itse tehtyjä paketteja, ja se, onko tyttöni vielä vuosiin kaulahuivi-iässä, on nyt täysin irrelevanttia: hänen pakettiinsa tulee huivi, joka on samalla äidin kaventamis- ja leventämisharjoitus. (Oletan, että valmiita pompuloita tai jonkinlaisia tupsuja voi ostaa jostakin.)

Mies tilasi pipon, joka on myös kaulahuivi. Luullakseni sellaisen, josta korvien kohdalta lähtee kaulan ympärille kiedottavat ulokkeet. Mistähän sellaiseen löytäisi reseptin?

(Jälkiajatus: Jos siihen neuloisi jonkinlaisen takakappaleen, siitä saisi hienon neuletakin.)


Comments

  1. Onpa muhkea huivi:) Tykkään tosi paljon tuosta punaisesta. Ja hei, itse tehdyt lahjathan on ihan parhaita, siitä vaan!

    ReplyDelete
  2. Juu, tuosta kuvasta ei oikein edes näy, kuinka muhkea se on, täytyy pyytää miestä viikonloppuna ottamaan sellainen, josta näkyy :) Minäkin ihastuin tuohon punaiseen, vaikka se ei suosikkivärejäni tavallisesti olekaan.

    ReplyDelete

Post a Comment