kesäkuun ensimmäinen viikonloppu






Comments

  1. Hauska tuo ensimmäinen kuva. Ja tuossa yhdessä juuri sellainen kahvipannu, jonkalaista olen omaan kotiini haaveillut. Kauniit viikonlopun tunnelmat!

    ReplyDelete
  2. Kaunista, vähän hämärää. Ihana keijukaistyttö!

    ReplyDelete
  3. Hanna: Kahvipannu löytyi meidän kellarista, olin tosi iloinen löytäessäni sen!

    Ilona: Kolme alinta kuvaa on otettu ilta-auringossa, joten hämäriä ovat, ihan tarkoituksella. Samassa valaistuksessa (ja samaan aikaan) otettuja mutta tarkempia/selvempiä/valoisampia vaihtoehtoja suunnilleen samoista aiheista olisi löytynyt, mutta nyt on vähän hämärä olo kai... Toisaalta, hämärä oli näin jälkikäteen ajateltuna hetkikin, ehkä siksi juuri nuo. :)

    ReplyDelete
  4. Kaunis kielokuva,
    tuo tarkempi eritoten mieleeni :)

    ReplyDelete
  5. Suloinen tuo pieni tyttö, ja mikä ilo silmistä loistaa...! Ihanassa mekossaan. Se taisi olla henkarissa aiemmissa kuvissa?

    Ai teillä on jo kieloja! Tunnen tuoksun näin virtuaalisestikin. :)

    ReplyDelete
  6. This is a beautiful space, dear friend!
    xx

    ReplyDelete
  7. Vaikuttaa olleen hyvä viikonloppu, ainakin kuvien perusteella. Kuvat ovat ihania; etenkin alin on kovin satumainen, taianomainen.

    ReplyDelete
  8. Virva: Kiitos. Kielot ovat kyllä kauniita kukkia.

    Ilse: Kyllä, sama mekko on. Kielojen tuoksu täyttää kyllä koko talon, se on aivan huumaava!

    The Noisy Plume: Thank you for visiting, and for your comment! :)

    Malla: Oli, leppoisa ja mukava viikonloppu. Tykkään äärettömästi ilta-auringosta ja kesäillan hämärästä, siksi semmoiset kuvat kuin se alinkin.

    ReplyDelete
  9. Suloinen tyttö ja kauniita kuvia. Pidän tuosta hämärästä, joka on laskeutunut kuviin. Se on sellaista lämmintä, turvallista hämärää.

    ReplyDelete
  10. Ihana tunnelma näissä kuvissa.
    Minäkin olen tuollaista teepannua etsinyt. Nykyään niistä saisi maksaa mansikoita jos meinaisi kirpparilta sellaisen ostaa. 40 euroa teepannusta on kyllä vähän liikaa, sanon minä.

    Kauniita kieloja. Olen haaveillut niitä meidänkin pöydälle, mutta en uskalla laittaa, ettei kissa mene niitä syömään. Se nimittäin maistelee vähän vaikka mitä :)

    ReplyDelete
  11. Kirjailijatar: Kiitos. Minustakin kesäillan hämärä on upeaa, siinä on aivan oma tunnelmansa.

    Solen: Maksavatko ne niin paljon?! Meillä on vastaavia useampiakin, tosin semmoisessa kunnossa, että en minä niissä vettä keittäisi ainakaan juotavaksi. Meilläkin kielot ovat olleet joutua vääriin käsiin, mutta toistaiseksi on säästytty täystuholta! :)

    ReplyDelete

Post a Comment