juhla-arvonta




Hurjaa, Koivukuja on tänään 1-vuotias! Vuosi on suhahtanut ohi niin nopeasti että sitä on vaikea käsittää, vaikka -- tai ehkä juuri siksi että -- se on ollut hyvin erilainen kuin yksikään aiemmista.

Kun aloitin tämän blogin vuosi sitten, olin juuri kokenut valtavan elämänmuutoksen: minusta oli tullut pienen ihanan äiti. Se vaikutti ihmisenä olemiseen monella tapaa, ja sitä seurasi pikku hiljaa valtava arvomuutos, jota tämä blogikin on dokumentoinut. Muutoksia ja uutuuksia on tuonut tämä blogimaailmakin: teidän upeita blogejanne seuratessani olen muun muassa innostunut kutomaan, löytänyt uutta musiikkia korvilleni, ja saanut varmasti monenlaisia vaikutteita niin arkeen kuin juhlaan sekä huomaamatta että tarkoituksellisesti haetun inspiraation myötä.

Olen jo jostakin unohtuneesta syystä poistanut ihan ensimmäisen kirjoitukseni, mutta Vapunpäivä se oli, sen muistan ihan selkeästi. Olimme lykkäilleet vaunuja kaupungilla, ihmetelleet miten hyvältä tuntui, että vappu oli täysin erilainen kuin yksikään aiempi. Kirjoitin siitä tännekin, ja siitä että halusin tehdä tästä blogista itselleni muistikirjan ja onnenpaikan -- semmoisen, joka muistuttaisi itseäni ja mahdollisia lukijoita siitä, miten arki on onnea täynnä.

Toki mukaan on mahtunut huonojakin päiviä, niitähän on kaikilla. Ja te ihanat olette eläneet mukana niin hyvissä kuin pahoissakin, mistä haluan kiittää teitä sillä perinteisellä tavalla: järjestämällä Koivukujan ensimmäisen arvonnan. Olisi hienoa arpoa jotain itsetehtyä, mutta valitettavasti minulla ei ole mitään valmiina, ellen sitten arvo eilen koko talven työn tuloksena valmistunutta lopputyöni viisikymmensivuista teoriaosiota. Niin iloinen ja ylpeä kuin siitä olenkin, tuskinpa se aivan arvontapalkinnosta käy...

Sen sijaan arvotaan juhlahengessä tuo alakuvassa näkyvä Rachel Ashwellin Shabby Chic: Sumptuous Settings and Other Lovely Things -kirja, jossa on kaikenlaisia vinkkejä ja askarteluohjeita juhlien järjestämiseen kattauksista koristeluun, kukka-asetelmiin ja kiitoskortteihin. Upea sitä on vain katsellakin, jos ei ole juhla- tai askarteluihmisiä! (Kierrätyshengessä mainittakoon, että kirjaa ei ole ostettu nimenomaisesti tätä arvontaa varten, vaan se on lahja joka kuitenkin jäi antamatta.)

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä tekstiä, myös anonyyminä pysyttelevät, kunhan keksivät itselleen nimimerkin. Mukava olisi myös kuulla, miten kauan olette Koivukujan keltaisen talon elämää seuranneet -- arvontatulokseen ei tietenkään vaikuta, onko se aika kaksi päivää vai puoli vuotta! Arvontaan voi osallistua seuraavan seitsemän päivän ajan, ja arvonta suoritetaan Voitonpäivänä, eli 8. toukokuuta. Luvassa on myös pieni lohdutuspalkinto, joka jääköön vielä paljastamatta. :) Arpaonnea!

Comments

  1. Oi onnea, onnea Koivukujalle!!!

    Muistelin just, että aloitin oman blogini aika samoissa tunnelmissa. Olin just saanut lapsen ja löytänyt koko blogimaailman. Mietin, voisiko täällä olla paikka minulle kirjoittaa ja olla ehkä yhteydessä toisiin ihmisiin nyt, kun tulee oltua niin paljon kotona. Hurjasti täältä olen saanut inspiraatiota ja iloa.

    Blogisi on ihana!
    Kiitos Mimmi!!!

    ReplyDelete
  2. Onnea 1-vuotiaalle! Riemastuttavaa seurata hienoja arjen hetkiäsi ja letkeästi soljuvaa kirjoitteluasi. Kiitos :)

    Minulla blogin aloittaminen oli myös tietynlainen sosiaalisen elämän kaipuu. Pitkät välimatkat, perhe-ja työelämän intensiivisyys sekä toisaalta erakkomainen pesäelämä verottavat sosiaalista elämää. Toisaalta huomaan, että vanhemmiten ystävyyssuhteiden solmiminen voi olla aika hankalaa. Täällä blogimaailmassa on voinut solmia virtuaaliystävyyksiä, ja se on hauskaa se!

    Totta kai mukaan arvontaan! I'll keep my fingers crossed... ;)

    Niin ja onnea myös teoriaosan johdosta! Siitä se lähtee!

    ReplyDelete
  3. Onnea! Sinulla täällä mielenkiintoisia ajatuksia elämästä, ehkäpä puolisen vuotta olen näitä lukenut hiljaisesti ja jääden miettimään. Kiitos paljon tästä!

    Arvontaan osallistun toki myös :)

    ReplyDelete
  4. Onnea ja kiitos 1-vuotiaalle! Pidän kovasti blogisi tunnelmasta - se huokuu hiljaista onnea ja tyyneyttä.

    Minäkin osallistun, vaikka tunnen kummaa syyllisyyttä blogiarvontoihin osallistumisesta. Ihanat postauksesi, kun riittäisivät sellaisinaan.

    Voi tuota pienoikaistasi - niin topakasti, mutta hellästi pitelee isoa, isoa kuppia, vaikka varmasti on pikkukäsille raskas pidellä :)

    ReplyDelete
  5. Kivaa! Onnea 1-vuotiaalle blogille! Tänne on aina mukava tulla katsomaan kuulumisianne, kuviasi ja ennen kaikkea saamaan ajattelemisen aihetta. Olisinkohan seurannut blogiasi viime kesästä....jotenkin sellainen mielikuva mulla on että jotakin kautta tänne löysin (vai kommentoitko minulle?) ja ekat jutut joita sinulta luin olivat kun neuloit sitä paksua kaulahuivia.

    ReplyDelete
  6. Onnea blogillesi! Alkuvuodesta asti olen seurannut blogiasi, kun tein paluun blogimaailmaan, sekä kirjoittamaan että lukemaan. Ihana palkinto, osallistun :)

    ReplyDelete
  7. Onnea sinulle, 1-vuotias blogisi innoittaa myös muita. Kiitos arkesi hetkien jakamisesta. Luot kaunista ympärillesi.

    Osallistun mielelläni arvontaan, jei!

    ReplyDelete
  8. Onnea 1-vuotiaalle!

    En muista, kauanko olen seurannut... Ehkä aika alusta saakka, vähän on sellainen tunne.

    ReplyDelete
  9. Onnea yksivuotiaalle! Selasin blogiasi taaksepäin, niitä ensimmäisiä kirjoituksia. Muistin heti, että kävin täällä silloin monesti, mutta sitten jostakin syystä hukkasin tieni tänne. En tiedä miksi, koska blogisi on näköjään koko ajan ollut kirjanmerkeissäni. Nyt merkkasin sinut linkkilistalleni (toivottavasti sopii?), jotta löydän tänne varmasti uudestaankin.

    ReplyDelete
  10. Onnea sinulle ja blogille ja pienelle ihanalle yksivuotiaalle, kaikkea kaunista teille. Olen niin iloinen, että sinulla on tämä blogi, iloinen siitä, että kerrot ajatuksista ja päivien kulusta, kaikesta siitä mikä on tärkeintä. Kaikesta siitä, mikä helposti on näkymätöntä, jää kaiken muun jalkoihin, vaikka onkin kuitenkin kaikkein tärkeintä päivissä.
    Loppusyksystä varmaankin löysin blogisi ja siitä tuli heti sellainen paikka, jossa aina käyn.
    Ihana arvonta sinulla, niin mielelläni olen mukana.

    ReplyDelete
  11. Hei ja onnea! En muista tarkkaan kuinka kauan olen blogiasi lukenut, mutta aika pitkään jo. Tykkään kovasti sinun tavasta kirjoittaa asioista.

    ReplyDelete
  12. Onnea ykköselle! Minun on vaikea määrittää aikaa: tuntuu, että kuukausia? Oliko se syksyn päiviä, vain talven. Hiljakseen kommentoin, mutta linjoilla olen silti.

    ReplyDelete
  13. Hei ja onnea. Minä käyn täällä joka päivä. En muista, koska tulin ekaa kertaa ja mitä reittiä, mutta niin samanlaisia ajattelen ja koen. Mietin, että jos saisin valita itselleni pikkusiskon, se olisit varmaan sinä. :)

    ReplyDelete
  14. Hei ja onnea 1-vuotiaalle!:)

    Olen vakoillut sinua aikas kauan.. olisko jo puoli vuotta..? enpäs tiedä!:) ainakin pitkän ja kylmän talven. Sinulla on mielenkiintoisia kirjotuksia ja ajatuksia niissä. Minut yllätti täysin tuo jälkikirjoitus ja en siihen osaa sanoa mitään. Mutta KIITOS. Kiitos blogista ja siitä että saan ilman omaa blogia ja omaa nimimerkkiä lukea sitä. Kiitos.

    -Tessa-

    ReplyDelete
  15. Voi, onpa teitä jo paljon! Kiitos kaikille ihanista sanoistanne, voisinpa jakaa palkinnon jokaiselle!

    Malla, (ja kaikki muutkin) tänne saa toki linkittää, ja sitä kautta minäkin voin löytää tietysti sitten teidän maailmoihinne!

    Note to self: Marikki, Kirjailijatar ja Satu heittivät arpalipukkeen kehiin toisen tekstin kommenttiosiossa, joten nimet arpajaisiin mukaan! :)

    ReplyDelete
  16. Minäkin käyn täällä nykyään päivittäin. Koska tykkään tästä.

    -Juana-

    ReplyDelete
  17. Onnea, onnea yksi vuotiaalle blogille! Minulle on ollut hirmuinen ilo löytää tänne, teksteihisi ja kuviisi, niihin ajatuksiin, joita täällä jaat. Olen saanut paljon ajatuksia, pohdittavaa, hymyjä, niistä kiitos sinulle!

    Arvontaan osallistun tottakai!:)

    ReplyDelete
  18. Paljon onnea yksivuotiaalle. Niin kauaa en ole mukana kulkenut mutta kauan kuitenkin taustalla ihaillut, kuviasi ja tekstejä.

    ReplyDelete
  19. Onnea yksivuotiaalle! Kiitos myös elämäntäyteisestä blogista, jota olen kylmän pakkastalven ajan seurannut. Kirjoitat niin kauniisti elämän pienistä iloista, niistä arkisitakin asioista, jotka välillä unohtuvat ns. kiireen keskellä, pysäytät miettimään asioita uudelleen. -Tiina-

    ReplyDelete
  20. Varmuudeksi vielä tänne ilmoittaudun...

    Hirmuisesti onnea Koivukujalle ja sinulle, blogisi sielulle! Olisikohan ollut syksyä, kun tälle kujalle eksyin ja siitä olen kovasti iloinen! Taival jatkukoon!

    ReplyDelete
  21. Onnea yksivuotiaalle!
    Minullakin se päivä taisi mennä tuossa joskus,olikos maaliskuussa,
    ohi män että hupsista vain :)
    Mukaan arvontaan ryysin minäkin!

    ReplyDelete
  22. Onnea! Löysin blogisi aika äskettäin, mutta kiinnostuin kyllä heti. Sinulla on kauniita kuvia ja mukavia juttuja ja pohdiskeluita.

    Onnenpaikka; hyvin sanottu! Blogiharrastus todella auttaa huomaamaan ne arjen pienet ilot. Niin oma blogin pitäminen kuin toistenkin lukeminen tekevät harmaasta arjesta paljon värikkäämpää.

    Kiva palkinto arvonnassa, mukana ollaan :)

    ReplyDelete
  23. Onnea kovasti!
    Aika pitkään olen miekin blogiasi käynyt kurkkimassa, kuukausia. Kiitos, on ollut ilo seurailla elämääsi :o)

    Ja arvontaan halajaa myös tää!
    Aurinkoa kevääseesi lähettää Susanna

    ReplyDelete
  24. Heippa! Osallistun mielelläni. Joitakin kuukausia olen blogiasi seurannut, en muista tarkkaan. Tykkään kovasti!

    ReplyDelete
  25. Anni osallistuu arvontaan.
    Olen ihan uusi lukija. Mielenkiintoiselta näyttää. Tutustun blogiisi paremmin...

    ILOA!

    ReplyDelete
  26. Pikavisiitillä koepaperien välistä, mutta haluan ONNITELLA ja toki myös osallistua arvontaan!

    Monia monia blogivuosia toivon vielä tulevaksi, täällä on aina niin mukava käydä.

    ReplyDelete
  27. Onnea onnea! Tämä on yksi lempiblogeistani, jotenkin tunnut samanhenkiseltä ja kivalta :). Arvontaan tietty mukaan.

    ReplyDelete
  28. Onnea, onnea, onnea yksivuotiaalle!
    Mukana arvonnassa :)

    ReplyDelete
  29. Onnea 1 vee! Minä vasta löysin blogisi pari päivää sitten, alkuvaikutelma on että tykkään kovasti. Erityisesti pidän tuosta profiilisi ajatuksesta, hitaudesta. Tuntuu, että nykyään kaikilla on niin kova hoppu. Toivon sinulle ihanaa kevättä ja kesää. Piipahdan täällä varmasti jatkossakin.

    ReplyDelete
  30. Arvonta on päättynyt, kiitos hurjan paljon kaikille osallistuneille lämpimistä sanoistanne ja siitä, että osallistuitte. En osannut odottaakaan että teitä on näin monta!

    ReplyDelete

Post a Comment