juhlapäivä


Vuosi sitten. 
Ja nyt:




Tänään meillä ei huudahdella aprillia, vaan hyvää syntymäpäivää.

Anteeksi, etten ole viime päivinä ehtinyt lukemaan ja kommentoimaan. Elossa ollaan, vaikka jalat eivät välillä meinaakaan kantaa iltaisin, päästä puhumattakaan: On tehty kevätsiivoja, innostuttu sisustamaan vessa uusiksi, katsottu ikkunasta kun isi auraa traktorilla lunta pihalta pellolle, tuhlattu omaisuus ruokakauppaan, leivottu synttäreille ja pääsiäiseksi, nähty kevään ensimmäiset ötökät, käyty 1-vuotisneuvolassa toteamassa että tirppana kasvaa tasaisesti omalla käyrällään (74,6 cm / 8,5 kg), metsästetty tipuja ja munia, maisteltu omenamustikkamansikkasoppaa, ihmetelty mihin se vuosi hurahti.

Ja puuhaa piisaa, vieraita odotellaan huomiseksi, lauantaiksi ja ehkä sunnuntaiksikin, tänään olisi vielä leivottava kakku ja siivottava keittiö, joka on epämääräisessä kaaoksen tilassa kaiken muun puuhailun seurauksena. Palaan kun hellittää!

Hauskaa aprillia, rauhallista pääsiäistä ja huokaus:
kevät on viimeinkin täällä, siinäkin on syytä juhlaan!

Comments

  1. Voi että mikä tirpana! Tuo viimeinen kuva on älyttömän suloinen, niin sädehtivä olemus että. Onnea päivänsankarille ja mukavaa pääsiäistä!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :) Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

    ReplyDelete
  3. Onnea onnea sakarille! Miten aika kiitääkään, ihan hullua välillä. Ja kevät, se on täällä! Me jammailimme pojan kanssa, kiitos siitä!:)

    ReplyDelete
  4. Kiitos Olina! Aika tosiaan menee hirmuisen nopeasti, yhdessä hujauksessa siitä pienestä rääpäleestä on tullut jo itsetekevä tyttö! Meitäkin tanssitutti tänään sama biisi. :)

    ReplyDelete
  5. Paljon onnea! <3

    ReplyDelete
  6. Oi,onnea sinne! :) Vuosi menee nopeasti ja se seuraava vielä nopeammin..ei meinaa aina perässä pysyä!

    ReplyDelete
  7. Onnea kovasti! Jokainen lapsen kanssa eletty vuosi kulkee tosi vauhdilla.

    ReplyDelete
  8. Onnea pienelle ja onnea vuosikkaan äidille:) Hyviä pyhiä.

    ReplyDelete
  9. Minja: Kiitos!

    Niina: No ei kyllä meinaa perässä pysyä nytkään, ei tytön eikä ajan! Kiitos onnitteluista!

    Jonna: Totta varmasti, juuri tänään puhuttiin miehen kanssa, että vuosi on mennyt paljon tavallista nopeampaa, siltä ainakin tuntuu. Kiitos toivotuksista!

    Hanna: Kiitos molemmilta! :) Hyvää pääsiäistä sullekin!

    ReplyDelete
  10. Hitusen myöhästyneet onnittelut päivänsankarille :) Mahtava tuo
    viimeinen kuva!

    ReplyDelete
  11. Ihana pikku mustikkasuu! Onnea synttärisankarille!
    Muista myös levähtää, ettet ihan uupahda.

    ReplyDelete
  12. Lotta: Kiitos, onnitteluista ja sanoistasi!

    Solen: Kiitos! Yritän ehtiä levähtämäänkin, nyt laitoin tytön juuri vähäksi aikaa mummon ja papan kanssa autoajelulle. :)

    ReplyDelete
  13. Onnea yksivuotiaalle! Näyttää muuten paljon isommalta kuin mitat kuulostavat. Ihanan sirpakka tyttö:) Meidän ensi viikolla puolivuotias taitaa olla saman painoinen, hihii:)

    ReplyDelete
  14. Riikka: Kiitos! Meidän neiti on tosiaan tuommoinen tirppana, monta kiloa pienempi kuin ikäisensä, vaikka onkin hirveä ahmatti! :)

    ReplyDelete

Post a Comment