The Saturday Morning Sun










Olemme löytäneet paikkamme tässä kaupungissa, täällä on niin hyvä.

Aurinkoista ja värikästä lauantaita kaikille!

Comments

  1. Aivan ihana tuo toka kuva! :) Mukavaa lauantai-iltaa teille.

    ReplyDelete
  2. Mukava kuulla, että olette kotiutuneet ja löytäneet paikkanne. Minustakin tuntuu, että kahden vuoden jälkeen, mekin olemme löytäneet jonkinmoisen hyvän tuntuisen kolon täältä.
    Ihanaa lauantai-iltaa ja sunnuntaita!

    ReplyDelete
  3. Hei Mirva, ihanaa olla täällä taas. Ihanaa nähdä sinun kuviasi, lukea tekstejäsi. Ihanaa kuulla, että teidän on hyvä olla, meidänkin on, omassa kaupungissamme, oman vaahteramme vieressä. Oikein kivaa viikonloppua, ja kaikkea mukavaa! Taidan palata taas omaankin blogiini, nyt tuntuu, että on aika.

    ReplyDelete
  4. Mikä värikäs syksy meillä onkaan!
    Ihania värejä,joita saa imeä sielun sopukoihin.

    Kaunis ikkunakuva.

    Iloista sunnuntaita teille sinne!

    ReplyDelete
  5. Hurjasti värejä! Minä juuri kirjoitin, että on aivan liian vihreää, en tunnista lokakuuta. Vaahterat ja pihlajat ovat ainoita väripilkkuja.

    Ihana kuulla, että löysitte paikkanne!

    ReplyDelete
  6. Magia, kiitos! Ihanaa viikonlopun jatkoa teille!

    Solen, niin se on, että joskus täytyy käyttää aikaa etsimiseen, tunnusteluun, että löytää sen mitä kaipaa. Mukava kuulla, että tekin olette löytäneet sen, missä on hyvä.

    Villilintu, hei! Onpa mukava kuulla sinusta! Toivottavasti viikonloppusi on antoisa, ja toivottavasti tosiaan päästään taas pian sinunkin kuviesi ja tekstiesi pariin, olen niitä kaivannut!

    Ryppymekko, nyt on tosiaan upean värikäs syksy, nämä värit minä haluan talveksi talteen vaikka nautin kyllä harmaastakin. Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

    Ilona, sinun pitää tulla tänne! Lähde joku päivä meidän kanssa kävelylle tuonne "meidän takapihalle" niin saat oikean värikylvyn!

    ReplyDelete
  7. Onpa hienoa että paikka on löytynyt.
    Minusta on aivan erityisen tärkeää voida tuntea kuuluvansa, voida nauttia ympäristöstään. Sanoisin melkein että siihen on pyrittävä vaikka puoliväkisin koska sillä on niin suuri merkitys niin moneen asiaan. Aina ei tietysti voi valita asuinympäristöään mutta paljon voi tehdä sen eteen että saisi paikasta kuin paikasta irti itselleen mieluisia asioita eikä käpertyisi tyytymättömyyteen.

    ReplyDelete
  8. Ihanaa!!!Hyvää syksynjatkoa toivottaa uusi lukija..

    ReplyDelete
  9. piilomaja, nimen omaan tuo kuuluvuuden tunne, semmoinen ajatus uudestakin kodista että tänne voisi juurtua, on tärkeää. Edellisestä kodista tosiaankin huomasin tuon, että vaikka kuinka yrittää, kaikkialla ei vain ole hyvä olla.

    Riitta Sinikka, hei vaan, ja tervetuloa! Kiva että löysit tänne!

    ReplyDelete

Post a Comment